top of page

CABIN 4 meter

Ontdek de bijzondere charme van onze unieke CABIN, een prachtige toevoeging aan uw campingbeleving. Deze speciale CABIN heeft ook de opvallende ronde boogontwerp, waardoor het interieur een bijzondere uitstraling krijgt. Met veel glas aan de voor- en achterzijde is er veel natuurlijk licht binnen en kunnen gasten genieten van een mooi uitzicht op de omgeving.

De ruime breedte van 4 meter zorgt voor een comfortabel verblijf, waar gasten heerlijk kunnen ontspannen te midden van de natuur. Of het nu gaat om gezellig samenzijn met anderen of een moment van rust, deze CABIN creëert de perfecte setting voor onvergetelijke momenten op uw kampeer en/of camping terrein.

Ervaar de harmonie van comfort, stijl en natuur in onze unieke CABIN, nu ook beschikbaar voor particuliere aankoop. Creëer een gezellige en inspirerende ruimte met het prachtige ronde boogontwerp en grote glazen ramen. Laat de magie van de natuur binnen in uw eigen CABIN, in uw eigen tuin.

Pas de afwerking en indeling naar uw wensen aan. Geef ons uw ideeën door, en we maken graag een vrijblijvende offerte op maat voor u.

Onze CABIN wordt kant-en-klaar geleverd en kan na plaatsing direct in gebruik worden genomen. Heeft u vragen of wilt u de CABIN graag bekijken? Neem gerust contact met ons op. Hieronder ziet u een aantal foto's van onze projecten.

Ontdek de mogelijkheden en geef uw gasten een onvergetelijke verblijfservaring.

Logo_JHLcabins-witteachtergrond-2.jpg
bottom of page